ARTA ÎNALTEI BUCĂTĂRII

B

Scopul nostru, în fiecare viață pe care o trăim, este acela de a ne îmbunătăți până când atingem desăvârșirea. O putem face în multe feluri, dar mai ales… alegând ce mâncăm. Mâncarea este marele nostru aliat pe drumul care ne duce spre împlinirea destinului nostru: Marea Operă. Ce este Marea Operă ? Noi înșine, persoana noastră devenită perfectă. Noi suntem alchimiștii, laboratorul, creuzetul și metamorfoza. Și, desigur, cei preschimbați… la trup, minte, suflet. Cei cu spiritul prea-înalt.

ARTA ÎNALTEI-BUCĂTĂRII este un mic manual de inițiere în arta gătitului… cu spirit. În arta de a mânca simplu și în arta de a transforma orice mâncare într-un ospăț al îngerilor.

Veți găsi în această pagină rețetele Maeștrilor Inaltei-Bucătării. Ale Inițiaților care ne învață să ne transformăm trupul în cel mai minunat instrument al spiritului nostru.

AUTOR:  ZENAIDA ANAMARIA  LUCA

Autorizăm reproducerea totală sau parțială a acestui material cu condiția menționării sursei: http://www.ghemulariadnei.wordpress.com și autorului: ZENAIDA  ANAMARIA  LUCA… precum și păstrării formei originale/nealterării prin asociere cu alte materiale străine, nesemnate sau publicate sub semnătura autorului, în cadrul aceluiași articol.