SALVAȚI SOLDATUL DRAGNEA!!! – BRAND DE ȚARĂ

DRAGNEA 1

Domnul Liviu Dragnea ESTE numărul unu în România.

A acumulat puteri enorme: se află simultan în poziția de conducător al Guvernului și al Camerei Deputaților. În plus, controlează destul de direct și Senatul prin intermediul domnului Călin Popescu Tăriceanu, relația PSD-ALDE fiind una simbiotică.

Partidul Social Democrat a ajuns la putere deoarece a fost votat masiv, mai ales, prin ne-participarea electoratului care, în mod traditional, își acordă voturile partidelor de centru-dreapta. Acestea, pe de o parte, nu au avut o ofertă electorală convingătoare, bazându-se pe faptul că electoratul lor, oricum, le va rămâne fidel și le va vota în virtutea inerției. Nu a fost așa ! sau – cum ar fi spus Constantin Noica – nu a fost să fie! Pe de altă parte, partidele de centru-dreapta, în lupta electorală, nu au reușit să demonteze POPULISMUL EVEREST-ic promovat de PSD. Această delăsare simultană a partidelor și a electoratului de centru-dreapta a contribuit determinant la victoria covârșitoare a unor structuri care pretind a fi de stânga, în frunte cu domnul Dragnea. În treacăt să menționăm că partidele de stânga –o stângă cu o ideologie autentică – nu ar avea nababi sau magnați !

DRAGNEA 2

S-a ajuns, în felul acesta, ca domnul Liviu Dragnea să se afle în fruntea unui partid-stat. Atotputernicia dumnealui cuprinde în mod evident puterile legislativă și executivă; și este pe cale să se înstăpânească și asupra puterii juridice, prin poziția devenită nefiresc de puternică a domnului Tudorel Toader, ministrul justiției.

Puterea presei și-a aservit-o prin măsura superpopulistă a desființării taxei radio-tv. Suprimând sursa publică de venituri, presa centrală a devenit bugetară, adică, și-a pierdut independența: vrând-nevrând decizia vine de acolo de unde vin banii. De la guvern !

Că este așa, o dovedește faptul îngrijorător că, în luna decembrie, Radio Europa Liberă își va relua emisiunile în limba română! Cine ar fi crezut că România va avea iarăși nevoie de asemenea emisiuni?

DRAGNEA 3

Din momentul în care PSD a ajuns din nou la cârma României – de aproapre doi ani – toate aceste puteri ale statului se străduiesc prioritar, tenace și obsesiv să-l salveze pe domnul Dragnea din strânsoarea justiției, cu care se pare că are serioase probleme. Ordonanțe de urgență, legi îndulcite și permisive, chiar golite de conținut, reducerea la un statut pur simbolic a Instituței Prezidențiale a Republicii, înlăturarea din funcție a unor funcționari destoinici ca Laura Codruța Kovesi, în paralel cu întreținerea în bună funcționare a vehiculului populist – ultima îmbarcare HIMALAIANĂ, în vederea următoarelor alegeri, este cea a dublării pensiilor până în 2021- dovedesc clar că Parlamentul și Guvernul s-au transformat într-un cabinet de avocatură a domnului Liviu Dragnea, lăsând pe un plan secundar celelalte activități. Salvarea domnului Dragnea a devenit brandul de țară al României!

DRAGNEA 4

Diaspora a vrut să-i arate acestui român teleormănean cum este percepută imaginea dumnealui în afara partidului-stat, așa cum o văd conaționalii noștri nevoiți să-și câștige existența pe alte meleaguri și cărora le pasă, care țin foarte mult la România.

Domnul Dragnea i-a  primit „cu ospitalitate”, în memorabila seară a zilei de 10 august 2018: cu echipe bine pregătite de provocatori, cu jandarmi dotați cu gaze lacrimogene, tunuri cu apă și ARME CU MUNIȚIE DE RĂZBOI ! O asemenea armă a fost furată, iar căutarea ei o va transforma într-o dovadă deosebit de grăitoare în privința intențiilor generoase cu care partidul-stat, statul ne-paralel și-a tratat diaspora. Ospitalitatea aceasta a domnului Dragnea – cine altcineva ar fi putut lua asemenea decizii, decât cel care este numărul unu în partidul-stat – a urmărit SĂ COMPROMITĂ DIASPORA, adică românii care nu pot fi cumpărați sau mituiți prin populisme și pomeni electorale, astfel încât, imaginea lor să fie asociată  NU CU DOLEANȚELE LOR, ci cu violența și haosul.

Jandarmeria „l-a salvat” pe domnul Dragnea de diaspora românilor iubitori de țară! Cu ce preț?

PROTESTE 3

proteste 1

PROTESTE 2

PROTESTE 9

DRAGNEA 5.png

Tuturor românilor – din țară și din străinătate – le este teamă, de acum încolo, de jandarmii care au primit libertatea de a înjura și a bate, pe străzile lăturalnice, pe oricine, numai pentru a apăra imaginea unei persoane ca domnul Liviu Dragnea. Și la orice lovitură de baston de cauciuc pe care o vor primi, vor vedea STELE VERZI CU IMAGINEA lui Liviu Dragnea.

Oameni în uniformă bat oameni pașnici sub lozinca SALVAȚI SOLDATUL DRAGNEA!

JANDARMI

PROTESTE 8

PROTESTE 10

PROTESTE 11

Cât va mai funcționa această mobilizare oarbă ?

Domnilor, este timpul să vedem că TREBUIE SALVATĂ ROMÂNIA !

PROTESTE 4

PROTESTE 5

PROTESTE 7

AUTOR: EUGEN HAC

Autorizăm reproducerea totală sau parțială a acestui material cu condiția menționării sursei: http://www.ghemulariadnei.wordpress.com și autorului, EUGEN HAC, precum și păstrării formei originale/nealterării prin asociere cu alte materiale străine, nesemnate sau publicate sub semnătura autorului, în cadrul aceluiași articol.